Menyer

Med sydlandsk gjestfrihet og basis i topp lokale råvarer lover vi å gi deg mat- og vinopplevelser i fleng. Og rause porsjoner, selvsagt.

På BOHA lager vi maten fra grunnen med råvarer av beste kvalitet. Vi videreutvikler kjøkkenet vårt i tråd med trender i tiden, dog med et fast fundament i vår egen matfilosofi. Inspirasjon henter vi fra andre kokker, oppskrifter og middager vi opplever på våre matreiser. En av våre styrker er forutsigbarhet og en rød tråd i matstilen gjennom 13 år. Vi mikser gjerne klassiske retter med retter med et mer moderne preg, og vi har sesongbaserte menyer der norske og kortreiste råvarer dominerer. Maten på BOHA skal smake mye, og det skal smake av hva det er laget av.

Matstilen vår er mer i retning av et brasseri enn gourmet. Vi er inspirert av Frankrike, Italia og Asia, men har egentlig ingen klar definisjon utover at vi lager maten vi har lyst å lage, når vi vil lage den. Vi søker rene smaker. Ukomplisert men elegant mat. Ikke for teknisk. Vi ønsker rett og slett å gi folk gode mat- og vinopplevelser – uansett anledning. Så håper vi du tenker når du går ut døren: Her vil jeg komme igjen!